Taxi Antwerpen reserveren. Heeft u een afspraak of heeft u een hotel gereserveerd in de omgeving van Antwerpen , dan kunt u met de trein naar één van de Antwerpse treinstations reizen. Hierdoor kunt u onderweg doorwerken en vervolgens met een duurzame taxi vervoerd worden naar uw bestemming en retour indien u dat wenst! Op de kaart hieronder kunt u uw station vinden.

Uw taxi boeken

Taxi Antwerpen reserveren biedt o.a. op alle stations van Antwerpen taxi vervoer aan naar uw bestemming, zodat u uw reistijd kunt gebruiken om te werken of gewoon te genieten. U boekt online uw taxi, waardoor u verzekerd bent van een taxi op, bijvoorbeeld een station in Antwerpen die u verder naar uw bestemming brengt. U betaalt online, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wel moet u minimaal een half uur van te voren boeken.

 

VOORDELEN VAN TAXI ANTWERPEN RESERVEREN

 • U profiteert van de zeer concurrerende tarievenU heeft vooraf betaald dus direct een duidelijke en transparante ritprijs, geen verrassingen.

  Taxi Antwerpen reserveren heeft een landelijke dekking.

  Keuze uit ‘direct ophalen’ en een taxi ‘reserveren’. De Direct-service is er alleen voor de app-gebruikers.

  Uw taxirit kan 24/7 plaatsvinden. Het reserveren van een taxirit kan op ma t/m vrij tussen 06.00 en 23.00 uur en in het weekend tussen 09.00 en 23.00 uur i.v.m. de beschikbaarheid van onze klantenservice. Als u toch na 23.00 uur een taxi reserveert kan de rit niet eerder plaatsvinden dan om 06.30 uur de volgende ochtend.

  Op Schiphol beschikken we over een eigen service desk in de hal ” Arrivals 4 “, bij Met & Co. Nadat u zich gemeld heeft treft u uw chauffeur daar direct aan die u naar uw bestemming brengt.Om uw terugreis te boeken ontvangt u een link waarmee u snel en eenvoudig uw retourreis kunt boeken. Wij adviseren u om een uur van te voren uw retourrit Taxi Antwerpen reserveren.

Antwerpen Taxi bied u een overzicht van interessante Taxi bedrijven in en rond Antwerpen.  De zoekterm Antwerpen Taxi is een veel opgevraagde zoekterm in Google. Bijna iedereen die een taxi wil bestellen kijk de dag van vandaag online om een taxi te reserveren. Het is voor Taxibedrijven dan ook belangrijk dat ze in het voorzicht voorkomen.

Wat kun je verwachten van Antwerpen Taxi

 • Je mag altijd mee, hoe kort de rit ook is.
 • De meter is aan en de hele rit goed zichtbaar.
 • Je ontvangt van de chauffeur na de rit een ritbewijs (bonnetje) met alle informatie over de rit. Bewaar deze goed, alle gegevens om een eventuele klacht in te dienen staan daar op!
 • Je wordt hoffelijk behandeld Luchthavenvervoer Antwerpen Zaventem
 • De chauffeur kent de weg en neemt de kortste route naar je bestemming.
 • De chauffeur houdt zich tijdens de rit aan de verkeersregels.

taxi Antwerpen reserveren

Taxi Antwerpen biedt een persoonlijke service, waarbij u gegarandeerd bent van een veilige rit van A naar B. Taxi Antwerpen biedt naast taxivervoer ook andere soorten vervoer, zoals zakelijk vervoer, groepsvervoer en luchthavenvervoer. Als u in de omgeving van Star Taxi antwerpen woont, bijvoorbeeld in  Schilde, Schoten, Brasschaat, of kapellen kunt u natuurlijk naar de stad fietsen